Önemli olan Arafat'ı görmek

Önemli olan Arafat

Son günlerde gerek ülke gündeminde gerekse Kırıkkale kamuoyunda tartışılan işçi vizesi ile hacca gitme konusuna Vesile Turizm Hac ve Umre Organizasyonu yetkilileri açıklık getirdi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan yetkililer işçi vizesi ile de hac gö

‘İŞÇİ VİZESİ İLE HAC’ TARTIŞMASINA SON NOKTA

Önemli olan Arafat’ı görmek

Son günlerde gerek ülke gündeminde gerekse Kırıkkale kamuoyunda tartışılan işçi vizesi ile hacca gitme konusuna Vesile Turizm Hac ve Umre Organizasyonu yetkilileri açıklık getirdi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan yetkililer işçi vizesi ile de hac görevinin yerine getirilebileceğini söylediler.

VİZE ENGELİ ÇÖZÜM ARATTI

Suudi Arabistan tarafından vizelere ambargo getirilmesinin ardından dünyanın dört bir yanından hac ve umre görevini yerine getirmek isteyen vatandaşlar vize engeline takıldı. Alternatif çözümlerin bulunduğu bir süreçte gündeme bomba gibi düşen işçi vizesi ile hac ve umre organizasyonu yapıldığı iddiası, kutsal görevlerini yerine getirmek isteyen hacı adaylarının da akıllarında soru işareti bıraktı. Konuya açıklık getirmek adına gazetemize özel açıklamalarda bulunan Vesile Turizm yetkilisi Yılmaz Pekşen işçi vizesi ile de hac ve umre görevlerinin yerine getirilebileceğini söyledi.

SAHTE YA DA YASA DIŞI DEĞİL

Kamuoyunda oluşan kanaatin aksine işçi vizesi ile de hac görevinin yerine getirilebileceğini söyleyen Pekşen konu ile ilgili olarak “Hac ve umre görevi demek Arafat demektir. Yani haram olmayan her yolla oraya gidip Arafat’a çıkmak suretiyle bu görev yerine getirilebilir. Kamuoyunda oluşan kanaat işçi vizesinin sahte ya da yasa dışı olduğu yönünde. Bu doğru değil. Ancak A sınıfı şirketler olarak yasal her türlü sorumluluğunu yerine getiren Vesile Turizm olarak bu kutsal görevin köklü şirketler aracılığı ile yerine getirilmesini şiddetle tavsiye ediyoruz” dedi.

KÖKLÜ FİRMALARI TERCİH EDİN

Pekşen yasal yollarla yıllardır hac ve umre organizasyonları düzenlediklerini ve binlerce hacının mutluluğuna ortak olduklarını dile getirerek “Köklü bir kuruluş olmanın verdiği sorumluluk ile vatandaşlarımızı buradan alıp tekrar buraya getirene kadar her türlü sorunları ve talepleri ile yakından ilgilenmek zorundayız. Zira firmamızın prensipleri doğrultusunda fazla kazanmaktan ziyade az ve adımıza yakışır bir şekilde doğru kazanmanın taraftarıyız” ifadelerinde bulundu. Pekşen her konuda vatandaşlara kapılarının açık olduğun belirterek her türlü bilgilendirmeyi memnuniyetle yapabileceklerinin altın çizdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü